Seguidors:

domingo, 29 de abril de 2012

Monogràfic Apliquick


Avui he assistit a un monogràfic a Fil d'or de Reus d'apliquick, consisteix en fer aplicació de miniatures amb uns palillos especials. Primer hem fet un nen una miqueta gran, aproximadament de 18 cm per aprendre la técnica i després ja ens hem posat a fer els petitons que són de 5 cm i van aplicats a l'estoig que ens servirá per guardar els palillos.M'ha encantat, ens ho hem passat molt bé. 
Hoy he asistido a un monográfico a Fil d'or de Reus d'apliquick, consiste en hacer aplicación de miniaturas con unos palillos especiales. Primero hemos hecho un niño un poquito grande aproximadamente de 18 cm. para aprender la técnica i después nos hemos puesto hacer los pequeñitos que son de 5 cm, que nos servirán para aplicar en el estuche que haremos para guardar los palillos. Me ha encantado, nos lo hemos pasado muy bien.

                                                                 Abans de començar, feia un goig tots els paquets preparats
Antes de empezar, con todos los paquetes preparados
















Aquí ja estem totes concentrades, escoltant les instruccions de la Teresa
Aquí ya estamos todas concentradas escuchando las instrucciones de Teresa

 Aquest es el nino gran
Este es el muñeco grande
La María amb el seu nen Maria con su niño


La Fàtima tota concentrada
Fàtima toda concentrada

Els nens de l'Anna Mª acabats
Los niños de Anna M ª terminado
L'estoig de la Teresa per fora
El estuche de Teresa por fuera

L'interior de l'estoig
El interior del estuche


martes, 24 de abril de 2012

Àlbum de fotos

El diumenge la filla de la meva cosina va tenir un nen, per cert preciós,. Encara que avui tots fem servir les càmares digitals, també ens agrada imprimir les fotos per posar-les al àlbum junt amb els primers records, per aixòi vaig folrar un àlbum de fotos, en el qual li vaig fer aplicació de l'avió de la Francesca Ogliari i dos núvols on hi vaig brodar el nom i la data de naixement




El domingo la hija de mi prima tuvo un niño, por cierto precioso, Aún que hoy en dia todos hacemos servir las cámaras digitales, también nos gusta imprimir fotos y ponerlas al álbum junto con los primeros recuerdos,  por eso le forré un álbum de fotos, le hice una aplicación del avión de Francesca Ogliari y dos nubes en las cuáles le bordé el nombre y la fecha de nacimiento.





miércoles, 18 de abril de 2012

Llibreta Sue

Aquesta entrada m'agradaría dedicar-li a la meva mare. Una de les coses que més m'agrada fer es folrar llibretes, normalment sempre és un treball personalitzat i crear pensant per la persona que va dedicada fa que sigui un traball especial. Per això la primera que vaig fer va ser per la meva mare, com que a ella sempre li han agradat molt les nines què millor que fer una Sue. Ja em direu què us sembla







Esta entrada me gustaría dedicársela a mi madre. una de las cosas que mas me gustan hacer es forrar libretas, normalmente siempre es un trabajo personalizado y eso de  crear pensando para la persona que va dedicada hace que sea un trabajo especial. Por eso la primera que realice fue para mi madre, como a ella siempre le han gustado mucho las muñecas que mejor que hacer una Sue. Bueno ya me diréis que os parece.

martes, 17 de abril de 2012

Tarda perfecta

Avui,  estic molt contenta , aquesta tarda ens hem reunit a casa d'una amiga, la Maite, junt amb la Dolors que ens ha fet de professora, és que encoixina a mà molt bé . La Maite és una màgnifica anfitriona i com una gran repostera que és, ens havia preparat un pastís de poma que estava per lleparse els dits. M'he deixat la màquina de fer fotos i no us puc ensenyar com era el pastís però si passeu pel bloc de la Maite veureu l'aspecte del pastís i el bé que ens ho hem passat .
Més tard han vingut la Maribel i la nostra profe la Lourdes Gil , llavors ja em deixat de cosir hi hem començat a xarrà je, je... i com diu la Maite això s'ha de repetir.
Nomès vull agraïr a la Maite i a la Dolors per aquesta tarda tant perfecta.






Hoy, estoy muy contenta, esta tarde nos hemos reunido en casa de una amiga, la Maite, junto con la Dolors que nos ha hecho de maestra, es que acolcha a mano super bien. La Maite es una magnifica anfitriona y como una gran repostera que és nos había preparado un pastel de manzana que estaba bueníiiiiiiiiiiisimo. Me he dejado la máquina de fotos y no os puedo enseñar como era el pastel pero si pasáis por el blog de la Maite veréis que no exagero con el pastel y lo bien que nos lo hemos pasado. Mas tarde ha venido Maribel, y nuestra profesora la Lourdes Gil, entonces hemos dejado de coser y nos hemos puesto a hablar je, je,..y como dice la Maite esto se tiene que repetir
Sólo quiero agradecer a la Maite y a la Dolors esta tarde tan perfecta.

jueves, 12 de abril de 2012

Bossa pel pà

Hola noies, avui us vull ensenyar una bossa pel pà que vaig regalar a la meva germana pel seu aniversari.. Com podeu veure aquesta bossa és ideal per aprofitar els retallets de roba 


Hola chicas, hoy os quiero enseñar una bolsa para el pan que regalé a mi hermana para su cumpleaños. Como podéis ver esta bolsa es ideal para aprovechar los retales de ropa.



Detall de prop
Detalle de cerca

martes, 10 de abril de 2012

Manta Sílvia

Avui és un dia molt especial per mi, la meva filla petita fa 20 anys, uf!!!! que gran que és  i he pensat que us ensenyaré la manta que li vaig fer ja fa uns quants anys.
A més a més aquesta manta té història. Una amiga em va portar de EEUU un jelly rolls i uns charms de la mateixa col.lecció per fer la manta a la Sílvia però jo no sabia com la volia fer i ella molt amablament i amb molta paciència va estar tota una tarda amb mi mirant com la podiem fer i si arribava la roba i després de 4 hores vam quedar d'acord i el dia següent quan vaig anar a tallar la manta vaig pensar que la canviaria que no m'acabava de convèncer i així va ser la vaig fer tota diferent, em va saber greu per ella i aquest va ser el resultat. 







Hoy es un día muy especial para mi, mi hija pequeña cumple 20 años Uf!!! que mayor y he pensado que os voy a enseñar la manta que le hice hace unos años.
Además esta manta tiene historia. Una amiga me trajo de Estados Unidos un jelly rolls i unos charms de la misma colección para hacerle una manta a Sílvia pero yo no sabía como hacerla así que ella muy amablemente y con mucha paciencia estuvo toda una tarde ayudándome y después de 4 horas quedamos de acuerdo y al día siguiente cuándo fui a cortar la manta pensé que la cambiaría ya que no me terminaba de convencer y, así fue la hice toda diferente, me supo mal por ella, y este fue el resultado.

miércoles, 4 de abril de 2012

Pintura sobre roba

Aquí us poso el meu primer treball que he fet a classe de pintura sobre roba.
El que encara no se que faré, si folraré un àlbum, fer un quadre... S'accepten propostes.


Aquí os pongo mi primer trabajo que he hecho en clase de pintura sobre tela
Aún no se que voy hacer, si forrar un album, hacer un cuadro... Se aceptan propuestas







lunes, 2 de abril de 2012

Premis Liebster Blog



El passat dia 22 de març la meva amiga Maite em va donar el meu primer premi. Són els premis Liebster Blog. La finalitat d'aquest premi és donar a coneixer els blocs amb menys de 200 seguidors.
He de recomenar 5 blocs, els quals han de deixar un comentari en aquesta entrada i continuar amb la cadena.
Aquets son els meus 5 blocs recomenats:
Itsaso:.http://cosascosidascosasmias.blogspot.com.es/  és una bona amiga i té uns treballs molt bonics.
Luchi:http://luchipatchwork.blogspot.com.es/ m'encanta el seu bloc té molta varietat i treballs de les seves alumnes.
Mónica:http://dieciochoseptiembre.blogspot.com.es em va recomenar aquest bloc l'Itsaso i té molts treballs
Maria:http://chocolateymoka.blogspot.com.es/ m'agrada visitar aquest bloc perquè a més a més de patchwork també té moltes entrades de reposteria.
Debora:http://conestasmanitas1.blogspot.com.es/ aquest bloc te molta varietat de treballs 
MOLTES GRÀCIES MAITE PEL PREMI!!!!!!!!!!!


El pasado día 22 de Marzo mi amiga Maite me dió mi primer premio. Son los premios Liebster Blog. La finalidad de este premio es dar a conocer blogs con menos de 200 seguidores.
Tengo que recomendar 5 blogs, los cuales tienen que dejar un comentario en esta entrada y continuar la cadena.
Estos son mis 5 blogs recomendados:
Itsaso:.http://cosascosidascosasmias.blogspot.com.es/ es una buena amiga y tiene unos trabajos muy chulos.
Luchi:http://luchipatchwork.blogspot.com.es/ me gusta su blog tiene mucha variedad y trabajos de sus alumnas.
Mónica:http://dieciochoseptiembre.blogspot.com.es este blog me lo recomendó Itsaso y esta muy bien
Maria:http://chocolateymoka.blogspot.com.es/ me gusta visitar este blog porque además de patchwork tambien tiene muchas entradas de reposteria.
Debora:http://conestasmanitas1.blogspot.com.es/ este blog tiene mucha variedad de trabajos 
MUCHAS GRACIAS MAITE POR EL PREMIO!!!!!